The Last Days Of Disco (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Livet begynner når man har gått forbi dørvakten.

De er unge, velutdannede, klare for å komme seg oppover her i verden ... og litt forvirret når det gjelder livet og kjærligheten. Du kjenner typen. Det gjør også filmskaper Whit Stillman, som følger opp sine tidligere filmer Metropolitan og Barcelona med nok en vittig komedie – besatt med sterke rollefigurer – om en gjeng ungdommer i tjueårene.

«Vi ser skikkelig bra ut i kveld. Jeg er sikker på at vi kommer inn.» Den heteste diskoklubben på Manhattan er favorittstedet til Charlotte (Kate Beckinsale) og Alice (Chloë Sevigny). Det er et sted man går for å se og bli sett. For å danse og begjære. For å møte noen som man kanskje kan innlede noe med. Chris Eigeman, Mackenzie Astin, Matt Keeslar og Robert Sean Leonard er blant borgerne av Charlotte og Alices blinkende diskokuleverden – en verden hvor diskoens dager er på hell og det virkelige livet er i ferd med å snike seg innpå dem. Bli med inn. Navnet ditt står på gjestelista.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Svensk, Tjekkisk, Tysk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Whit Stillman Skuespillere Chloë Sevigny, Chris Eigeman, Kate Beckinsale, Mackenzie Astin
Bestillingsnummer 1000076075 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende