The Longest Yard (2005) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Adam Sandler spiller Paul "Wrecking" Crewe, en tidligere fotballstjerne som forsøker å gjøre det beste ut av en tøffest mulig situasjon.

Når Paul sendes i fengsel blir han presset av fengselsdirektøren til å stable på beina et lag som kan spille mot et lag bestående av fengselsvakter og andre ansatte i en av de tøffeste av alle sporter - amerikansk fotball.

Den lurvete gjengen Paul samler til laget sitt er ikke i utgangspunktet noe "dream team", men med hjelp fra to andre innsatte, Nate Scarborough (spilt av Reynolds som hadde hovedrollen i originalfilmen) og Caretaker (Chris Rock), klarer han å trene et lag som vil gi de innsatte en deilig mulighet til å hevne seg på deres plageånder, de ansatte.

Ved siden av de tre hovedrolleinnehaverne og andre kjente skuespillere som James Cromwell og David Patrick Kelly, er det et stjernelag av berømte idrettsmenn med i filmen. Blant annet ser vi Michael Irvin, Bill Romanowski, Brian Bosworth og Terry Crews, alle kjent fra NFL. Wrestlerne Bill Goldberg, Steve Austin og Kevin Nash, samt kickboksemesteren Bob Sapp har også roller. Rapstjernen Nelly filmdebuterer dessuten i en sentral rolle.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 49 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Peter Segal Skuespillere Adam Sandler, Burt Reynolds, Chris Rock, James Cromwell
Bestillingsnummer 52GSD6234351 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i