Inngår i kampanje

The Martian (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Under en bemannet romferd til mars, antas astronaut Mark Watney (Matt Damon) omkommet etter en voldsom storm og blir derfor etterlatt av mannskapet sitt. Men Watney har overlevd og blir strandet alene på denne fiendtlige planeten. Med magre forsyninger må han bruke sin oppfinnsomhet og kløkt for å kunne finne måter å livnære seg på og å signalisere til jorden at han fremdeles er i live.

Millioner av kilometer unna, jobber NASA og et internasjonale forskere utrettelig for å bringe Watney hjem, samtidig som hans gamle mannskap plotter en dristing, om ikke umulig redningsaksjon.

THE MARTIAN er basert på den bestselgende romanen av Andy Weir og som regissør finner vi Ridley Scott som tidligere har stått for storfilmer som blant annet "Gladiatoren" og "Alien".

Den fantastiske rollebesetningen består blant annet av Matt Damon, Jessica Chastain, Aksel Hennie, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor og Donald Glover.

Bonusmateriale

  • Ares III: Farewell
  • The Right Stuff
  • Ares: Our Greatest Adventure
  • Leave Your Mark
  • Bring Him Home
  • Gag Reel

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Science Fiction, Thriller Antall disker 1
Spilletid 2 timer 16 minutter Aldersgrense 9
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør Ridley Scott
Skuespillere Aksel Hennie, Chiwetel Ejiofor, Donald Glover, Jeff Daniels, Jessica Chastain, Kate Mara, Kristen Wiig, Matt Damon, Michael Pena, Sean Bean, Sebastian Stan Bestillingsnummer FP90164560

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i