The Marx Brothers - Silver Screen Collection (DVD)

119,50 11950 Veil. pris 149,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
DUCK SOUP: Den en politisk satiren Duck Soup er Marx-brødrenes morsomste og sprøeste film. Groucho spiller Rufus T. Firefly, den vanvittige diktatoren i det oppdiktede landet Freedonia. Harpo og Chico spiller spioner som jobber på oppdrag av Grouchos politiske rival, den slu Trentino (Louis Calhern). Filmen innholder mange av brødrenes berømte scener, som det evigvarende bråket rundt limonade- og peanøttstanden; Parodien på Paul Revere, "We're Going To War" - nummeret, en nydelig parodi på 1930-tallets musikaler, den hysteriske morsomme speilscenen og det store oppgjøret, som er blitt kopiert av alle fra Woody Allen til Mad Magazine.

HORSE FEATHERS: Den essensielle Marx Brothers-komedien. Groucho, Harpo, Chico, og ja, Zeppo også, er på sitt manisk beste i denne festlige, anarkistiske parodien på collegelivet. Som festglad studentleder på Huxley College prøver Groucho å holde orden på studentene, samtidig som han prøver å holde seg i nærheten av den flørtete venninnen (Thelma Todd), som i all hemmelighet prøver å fikse den store fotballkampen mellom Huxley og erkerivalen Darwin University. Ved siden av handlingen, og den er gjerne på siden, innholder Horse Feathers noen av de beste sekvensene noen sinne innenfor filmkomedien, blant annet det klassiske oppgjøret i klasserommet mellom Groucho og studentene Harpo og Chico, samt den uforglemmelige fotballfinalen. Andre perler omfatter alle brødrenes personlige tolkninger av "Everyone Says I Love You" og en scene fra en smuglerbar, som har gitt ordet "sverdfisk" en ny mening for alltid.

ANIMAL CRACKERS: Hurra for Captain Spaulding Animal Crackers er en filmklassiker som er like morsom i dag som den var for femti år siden. Denne filmen introduserte Grouchos mest berømte rollefigur, Captain Spaulding, med låten som ble kjenningsmelodien til TV-serien hans You Bet Your Life. Høydepunktene omfatter blant annet Grouchos afrikanske forelesning ("En morgen skjøt jeg en elefant i pyjamasen. Hvordan den kom seg inn i pyjamasen, vet jeg ikke") og kortspillet som Harpo og Chico spiller med den rike sosietetskvinnen, Mrs. Rittenhouse (Margaret Dumont).

THE COCOANUTS: I den første kinofilmen til Marx Brothers', spiller Groucho en hotelleier som prøver å flå alle og enhver, fra uskyldige pikkoloer til den rikte bedriftseieren Mrs. Potter (Margaret Dumont). Chico og Harpo spiller feriehotellsvindlere som Groucho øyeblikkelig kjenner igjen når koffertene deres spretter opp - tomme. "Vi skal fylle de opp før vi reiser", forsikrer Chico ham. Når Mrs. Potter oppdager at juvelene hennes er borte, redder Chico og Harpo den uskyldig anklagede hotellassistenten Bob Adam (Oscar Shaw), de finner juvelene og den virkelige tyven, og forener Bob med sitt hjertes utkårede Polly Potter (Mary Eaton).

MONKEY BUSINESS: De fire Marx Brothers, Harpo, Chico, Groucho og Zeppo med galskap i høy sjø i denne klassiske filmkomedien. Mens de gjemmer seg for myndighetene ombord på et luksusskip, blir de fire blindpassasjerene livvakter for rivaliserende gangstere, med det samme utrolig morsomme resultatet. Og selvsagt er det ingen kvinne som kan motstå en liten skipsromanse med den listige og replikk-kjappe Groucho. Denne latterfylte komedien som er skrevet av S.J. Perlman, inneholder noen av Marx Brothers' mest forskrudde prestasjoner, blant annet den berømte landgangscenen hvor alle gir seg ut for å være Maurice Chevalier.

Produktfakta

Produksjonsår 1929 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 5 Spilletid 6 timer 26 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Chico Marx, Groucho Marx, Harpo Marx, Zeppo Marx
Bestillingsnummer 52GSD8289334

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende