The Messenger (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Ben Foster (3:10 To Yuma, Pandorum) leverer sin hittil beste prestasjon i rollen som Will Montgomery, soldaten som vender tilbake til USA etter å ha tjenestegjort i Irak. Mens han behandler sine gruopvekkende opplevelser fra krigen, får Will en ny oppgave. Sammen med kollegaen Tony (Woody Harrelson) skal han overlevere dårlige nyheter til de pårørende etter falne soldater. Tony gir Will klar beskjed om å holde følelsesmessig avstand til de sørgende, men det er lettere sagt enn gjort - og når Will involverer seg med en soldatenke, begynner machofasaden langsomt å smuldre bort.

The Messenger er en sterk film om å vende tilbake fra krigen, samtidig som man vet at mange andre aldri vil komme hjem. I likhet med Susanne Biers Brothers er dette en film om å dra av sted som soldat, og å komme tilbake som menneske. I andre roller: Steve Buscemi, Samantha Morton og Jena Malone.

Bonusmateriale

  • Notification
  • Going Home
  • Reflections from The Set

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 48 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Oren Moverman
Skuespillere Ben Foster, Eamonn Walker, Jena Malone, Samantha Morton, Steve Buscemi, Woody Harrelson Bestillingsnummer 8283011
Leverandør Gardners

Anmeldelser