The Mill And The Cross (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
The Mill & The Cross er et storslagent filmverk av multikunstneren Lech Majewski. Filmen forener ny teknologi og gamle mesterverk, og vever elementene sammen til et fascinerende, innovativt og særegent teppe - ulikt noe annet du tidligere har sett.

Det tok Lech Majeweski tre år å fullføre The Mill & The Cross. Filmen er basert på Michael Francis Gibsons bok ved samme navn, en analyse av Pieter Bruegels maleri "Korsvandringen - Kristi gang til Golgata". Inspirert av Gibsons innsikt og tolkning av Bruegels maleri tok Majewski utfordringen om å lage en tilsvarende visuell fortolkning av de flamske mesterverkene. Arbeidet har krevd tålmodighet og fantasi, samt anvendelse av ny CG-teknologi og 3D-effekter, resultatet er et digitalt teppe med lag på lag av perspektiv, atmosfæriske fenomener og mennesker.

Pieter Bruegels episke mesterverk skildrer Flandern under den brutale spanske inkvisisjonen i 1564. Av de mer enn 500 figurene som fyller Bruegels lerret, fokuserer The Mill & The Cross på et knippe av dem, hvis liv utfolder seg og sammenbindes i et landskap bebodd av bønder og riddere. Blant dem møter vi også Bruegel selv (Rutger Hauer), mesenen Nicholas Jonghelinck (Michael York) og den sørgende jomfru Maria (Charlotte Rampling), tre individer som alle er delaktige i dramaet som utspiller seg i en evig loop - både i filmen og i det virkelige maleriet ...

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Spansk)
Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic Regissør Lech Majewski
Skuespillere Charlotte Rampling, Michael York, Rutger Hauer Bestillingsnummer N7397

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende