The Million Dollar Hotel (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
The Million Dollar Hotel midt i Los Angeles er hjemsted for byens tvilsomme klientell og narkomane. Her bor den entusiastiske og uskyldige Tom Tom som forelsker seg i gatepiken Eloise. Men ingenting blir som før da en jukie ved navn Izzy faller ned fra hotellets tak og dør. Det viser seg at Izzy var sønn av en steinrik mediemogul. Den beinharde FBI-agenten Skinner settes på saken. Nå er Skinners jobb å finne sannheten: Falt han eller ble han dyttet? Samtlige beboere er under mistanke...

The Million Dollar Hotel er en fascinerende og dramatisk historie om vennskap, tillit, forræderi og kjærlighet i sentrum av Los Angeles. Bak denne fabelaktige filmen står filmkunstneren Wim Wenders etter en idé av Bono fra U2. I rollen som agent Skinner ser vi superstjernen Mel Gibson. Jeremy Davies spiller Tom Tom, mens Milla Jovovich ses i rollen som Eloise. En fryd for øyet!

Bonusmateriale

  • Commentary by Wim Wenders and Bono
  • Behind the Scenes Footage
  • Interviews

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 32 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Wim Wenders Skuespillere Jeremy Davies, Jeremy Irons, Jimmy Smits, Mel Gibson, Milla Jovovich
Bestillingsnummer LGT71899DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende