The Morning After (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hvor er jeg? Og hvem er han typen som ligger ved siden av meg i sengen? Hvordan møttes vi? Det eneste Alex er helt sikker på, er at fyren er død, forferdelig død. «Hjerteproblemer?» spør eksen over telefonen. «På grunn av kniven i brystet», svarer hun.

Jane Fonda, to ganger Oscar-vinner*, fikk sin sjuende Oscar-nominasjon for tolkningen av Alex, en alkoholisert, mislykket skuespiller som ufrivillig kastes inn i sin livs rolle – som hovedmistenkt for mord. Alex får panikk og stikker av. Hun havner i en sliten kabriolet som tilhører en minst like sliten ekspurk (Jeff Bridges). De ustødige partnerne opplever at de trekkes mot hverandre – og nærmere den sjokkerende sannheten om mordet.

Regissøren Sidney Lumet (Dommen) henter ut det beste av sine stjerner og resten av ensemblet, som blant annet omfatter Raul Julia og Kathy Bates. Mordet ble begått natten i forveien, men det virkelige mysteriet begynner The Morning After.

Bonusmateriale

  • Regissør Sidney Lumet kommenterer scener

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Sidney Lumet Skuespillere Diane Salinger, Jane Fonda, Jeff Bridges, Kathy Bates, Raul Julia
Bestillingsnummer 1000075688 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende