The Mule (DVD)

Slippes 13/05
129,50 12950 Veil. pris 159,50
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Eastwood spiller Earl Stone, en mann i 80-årene som er blakk, alene, og på randen av konkurs. Når han blir tilbudt en jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger, er valget enkelt. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler for ett meksikansk kartell.

Han gjør det bra, så bra, at han stadig får større oppdrag, og får en medhjelper fra kartellet til å holde oppsyn med han.
Med ett nytt «narkotikaesel» som gjør det så bra, tar det ikke lang tid før han dukker opp på radaren til den hardtarbeidende DEA-agenten Colin Bates (Bradley Cooper). Med både politi og ett kartell i hælene begynner Earl og ta fatt på sin egen fortid. Han forstår at tiden begynner å renne ut for å rette opp i feilene han har begått.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2019
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Krim Antall disker 1
Spilletid 1 timer 56 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Norsk Regissør Clint Eastwood
Skuespillere Alison Eastwood, Andy Garcia, Bradley Cooper, Clifton Collins Jr., Clint Eastwood, Dianne Wiest, Eugene Cordero, Ignacio Serricchio, Laurence Fishburne, Loren Dean, Manny Montana, Michael Peña, Noel Gugliemi, Robert Lasardo, Taissa Farmiga, Victor Rasuk Bestillingsnummer N095189DSP01

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i