The Net 2.0 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fra en av produsentene av den originale mega-hiten The Net, kommer denne actionspekkede oppfølgeren med Nikki DeLoach (TV’s North Shore) som Hope Cassidy, en vakker dataekspert som reiser til Istanbul for den perfekte jobben, men som plutselig blir fanget inn i et high-tech komplott.

Det pågår en endeløs jakt mens Hope må bruke all tankevirksomhet og skjønnhet for å stjele navnet sitt tilbake og løse mysteriet. Takket være litt hjelp fra en mystisk drosjesjåfør og en sexy flyvertinne, klarer hun å avsløre den sjokkerede sannheten om hva som skjer med henne. Klarer hun å få tilbake fortiden sin før “the bad guys” sletter hennes fremtid? Eller vil hun bli fanget... i nettet?

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med regissøren og produsenten

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Gresk, Hebraisk, Hindi, Islandsk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Svensk, Tjekkisk, Tyrkisk, Ungarsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Charles Winkler Skuespillere Demet Akbag, Neil Hopkins, Nikki Deloach, Sebnem Dönmez
Bestillingsnummer SNSD40914 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende