The Next Three Days (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Spennende og fortettet kriminalhistorie fra den doble Oscar-vinneren Paul Haggis (Crash, In The Valley Of Elah). I hovedrollene møter vi Russell Crowe (Gladiator, Et Vakkert Sinn) og Elizabeth Banks (The 40 Year Old Virgin), omkranset av solide navn som Liam Neeson, Brian Dennehy og Olivia Wilde.

Familiemannen John Brennan (Crowe) lever en perfekt tilværelse - helt til hans kone, Laura (Banks), blir arrestert for å ha drept sjefen sin. Hun nekter for å ha begått mordet, og John er overbevist om hennes uskyld, men i retten dømmes hun til 20 års fengsel. Tre år etter sliter John med å holde familien samlet. I tillegg til en krevende jobb har han alene ansvaret for oppdragelsen av sønnen, og alle hans resterende krefter går med til kampen for å renvaske Laura. Når alt er som mørkest, når hans siste ankemulighet svinner hen og kona ønsker å gjøre slutt på alt, ser han kun én løsning: Med alt å tape bestemmer John seg for å få sin store kjærlighet ut av fangenskap.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Extended Scenes
  • Bump Key Video
  • Cast Moments
  • Men of The Next Three Days
  • Making The Next Three Days
  • Director’s Commentary (with director Paul Haggis, producer Michael Nozik, editor Jo Francis)

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Actionthriller Antall disker 1
Spilletid 2 timer 7 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Paul Haggis
Skuespillere Brian Dennehy, Elizabeth Banks, Jason Beghe, Liam Neeson, Olivia Wilde, Russell Crowe Bestillingsnummer LGD94380
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende