The Night Of The Shooting Star (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I Nord-Italia, under krigens siste skjelvende dager, trekker fascister og tyskere med brent jords taktikk seg tilbake for de allierte styrkenes fremmarsj. Det vakre landskapet i Toscana er en tilsynelatende idyll. Snikskyttere gjemmer seg i områdene. Bombefly brøler over den knallblå himmelen og i den nordlige italienske landsbyen San Martino er alle husene minelagt. Noen av landsbyboerne er lei av å stole på høyere makter og apatisk vente på en redning og velger i ly av mørket å forsvinne sørover mot de allierte troppene. Friheten har aldri vært så nær og livet aldri så farlig.

Flukten finner sted under San Lorenzo – den natten man i ifølge folketroen får drømmene sine oppfylt om man ser en stjerne falle. Men i en tid som får frem det mørkeste i mennesker, er det er bare en drøm man klarer å holde på – drømmen om igjen å ha makt over sin egen skjebne og å vinne tilbake sin frihet.

Dette er en historie om et vandrende inferno og om ønske om frihet og forsoning. En poetisk og politisk saga om uskyldighetens død og håpets endelige seier i en vanvittig krig.

Produktfakta

Produksjonsår 1982 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Paolo & Vittorio Taviani Skuespillere Claudio Bigagli, Margarita Lozano, Massimo Bonetti, Miriam Guidelli, Omero Antonutti
Bestillingsnummer N7204 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende