The Pajama Game (UK-import) (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Basert på den populære Broadway-musikalen og koreografert av Bob Fosse. En George Abbott- og Stanley Donen-produksjon med Doris Day.

De tillitsvalgte ved Sleeptite pysjamasfabrikk har såvisst ikke sovet mye i det siste. Et forslag om en lønnsøkning på 7 1/2 cent i timen er grunnen til det – og resultatet kan bli streik. Men i The Pajama Game involverer lønnsforhandlingene kvikke stjerner, herlige låter og livlig dans når Doris Day, John Raitt og andre Broadway-stjerner kommer på banen.

Låter fra the Damn Yankees, en duo bestående av Richard Adler og Jerry Ross, og koreografi av Bob Fosse genererer masser av Steam Heat – alt nydelig satt sammen av to musikalske mestere fra scenen og lerretet – George Abbott og Stanley Donen. I tillegg til Steam Heat (med den usedvanlige og talentfulle danseren Carol Haney), får du også se Hey There, I’m Not at All in Love, Hernando’s Hideaway, Once-a-Year Day og andre populære numre. Lønnsøkning eller ikke – dette er makeløs underholdning. Ingen filmer gir deg den samme opplevelsen som The Pajama Game, som nylig er restaurert ut fra gamle elementer så den ser og høres friskere ut enn noensinne.

Produktfakta

Produksjonsår 1957 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Musical
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 15 Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør George Abbott / Stanley Donen
Skuespillere Carol Haney, Doris Day, John Raitt Bestillingsnummer QLDVD6717
Leverandør Gardners

Anmeldelser