The Panic In Needle Park (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Høyt oppe på Manhattan, ved 71. gate på Westside, ligger Sherman Square. Dette er Needle Park. Nålparken. Et skittent tilholdssted for narkomane, horer, småskurker, halliker og andre eksistenser på skråplanet. Det er her Helen møter Bobby. Hun har reist fra landet for å studere kunst. Hun er en vanlig, søt jente, ikke en man venter å finne på et sted som dette. Men så forelsker Helen seg i Bobby, og marerittet begynner. En dag slår politiet til og tar en storlanger. Plutselig er det mangel på dop i parken. Dopslavene jakter på heroin og er beredt til å ofre alt for å få giften sin. Det er panikk i Needle Park!

THE PANIC IN NEEDLE PARK er en sjeldent realistisk og rå film, noe som førte til at den ble totalforbudt i England i 1971. Nesten tretti år senere, i april 2002, kunne den slippes uklippet – dog med attenårsgrense. Filmen ble invitert til å konkurrere i Cannes, der Kitty Winn ble belønnet med prisen for beste kvinnelige skuespiller. To år senere fikk filmens regissør, Jerry Schatzberg, Gullpalmen for sin Fugleskremselet. Al Pacino spilte også her hovedrollen.

Produktfakta

Produksjonsår 1971 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Diverse Språk, Norsk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Jerry Schatzberg Skuespillere Al Pacino, Kitty Winn, Raul Julia
Bestillingsnummer DVD-257 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende