Inngår i

The Perks Of Being A Wallflower (UK-import) (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Året er 1991. Akademisk overmodne og sosialt utilpasse Charlie (Logan Lerman) er usynlig for omgivelsene, før et par karismatiske eldre elever tar ham under sine vinger. Vakre, frilynte Sam (Emma Watson) og hennes fryktløse stebror Patrick (Ezra Miller) geleider Charlie gjennom nye vennskap, hans første kjærlighet, gryende seksualitet, fuktige fester og jakten på den perfekte låt. Samtidig introduserer engelsklæreren Mr. Anderson (Paul Rudd) ham for en verden full av litteratur som setter fart i forfatterdrømmen hans.

Selv om Charlie blomstrer i sin nye og mer voksne verden, blir han ikke kvitt fortidens spøkelser - som blant annet inkluderer bestevennens selvmord og dødsfallet til hans kjære tante. Det er en smerte som ligger tett oppunder overflaten. Når de eldre vennene hans drar hjemmefra for å begynne på college, begynner den skjøre balansen under ham å smuldre, og en sjokkerende avsløring ulmer i kjølvannet av all den sorgen han bærer i seg.

En følsom ung tenåring lærer seg å navigere gjennom pubertetens stormende oppturer og farefylte bølgedaler i The Perks Of Being A Wallflower, en sterk og rørende oppvekstskildring basert på Stephen Chboskys bestselgende ungdomsroman.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 12 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Stephen Chbosky Skuespillere Dylan McDermott, Emma Watson, Ezra Miller, Kate Walsh, Logan Lerman, Paul Rudd
Bestillingsnummer 1000793538 Serie Skeiv film

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i