The Pogues - Poguevision (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Thirteen tracks spanning the entire career of The Pogues. The tracklist includes: 'If I Should Fall From Grace With God', 'Jack's Heroes', 'White City', 'Summer In Siam', 'A Pair Of Brown Eyes' and 'Dirty Old Town'.


  1. Streams Of Whiskey
  2. Miss Otis Regrets / Just One Of Those Things
  3. Jack's Heroes - with The Dubliners
  4. Summer In Siam
  5. White City
  6. A Pair Of Brown Eyes
  7. Dirty Old Town
  8. Fairytale Of New York - with Kirsty MacColl
  9. Fiesta
  10. If I Should Fall From Grace With God
  11. Yeah Yeah Yeah Yeah Yeah
  12. Misty Morning, Albert Bridge
  13. A Rainy Night In Soho


Produksjonsår 1998 Format DVD
Sjanger Musikk Antall disker 1
Skuespillere The Pogues Artist The Pogues
Bestillingsnummer 0090317548326 Leverandør Warner Music