The Professionals - Special Edition (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Fire leiesoldater hyres av en rik, texansk oljebaron (Ralph Bellamy) for å redde hans kidnappede kone (Claudia Cardinale) som er blitt smuglet over grensen til Mexico av en bande leiemordere anført av Jesus Raza (Jack Palance). De fire råbarkede karene er spesialister på hvert sitt felt – en er skarpskytter og stifinner (Woody Strode), en er sprengstoffekspert (Lancaster), en er hestehandler (Robert Ryan) og en er ekspert på taktikk og våpen (Marvin). De setter avsted over lumske landskap for å redde det vakre kidnappingsofferet, men i det eksplosive høydepunktet oppdager de at ikke alt er slik det ser ut til. Strålende skuespill fra den stjernespekkede rollelisten, Maurice Jarres musikk og overraskende vendinger i handlingen gjør The Professionals til en sann klassiker.

The Professionals fikk tre Academy Award-nominasjoner i 1966.To til Richard Brooks (Beste Regi og Beste Manustilrettelegging) og en til den anerkjente filmfotografen Conrad Hall (Beste Filmfotografi).

Produktfakta

Produksjonsår 1966 Utgitt 2005
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Western Antall disker 1
Spilletid 1 timer 53 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Diverse Språk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Richard Brooks
Skuespillere Burt Lancaster, Claudia Cardinale, Jack Palance, Lee Marvin, Ralph Bellamy, Robert Ryan, Woody Strode Bestillingsnummer CDR10080

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i