The Purge 3-Movie Collection (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

The Purge (2013)
Dersom du en natt hvert år kunne begå en kriminell handling uten at det fikk konsekvenser, hva ville du gjort? I et framtidig Amerika har regjeringen godkjent en årlig 12-timers periode hvor all kriminell aktivitet, blant annet mord, er lov: de kaller det The Purge - Utrenskningen. Denne natten, som preges av vold og epidemisk kriminalitet, er det en familie som får testet hvor langt de er villige til å gå for å beskytte seg selv når ondskapen bryter seg inn i hjemmet deres.

The Purge: Anarchy (2014)
Idet dette årets Purge begynner, ønsker Leo, en gåtefull einstøing som er hjemsøkt av sønnens død, hevn. Eva, en enslig mor, blir sammen med datteren Cali tvunget til å forlate leiligheten når de blir angrepet. Shane og Liz, et ungt par, blir ofre for en bilkapring. Når de søker tilflukt i Leos pansrede bil, slår Shane og Liz seg sammen med de tre andre fremmede menneskene. Nå skal denne usannsynlig gruppen finne ut akkurat hvor langt de vil gå for å beskytte seg selv, og hverandre, mens de kjemper for å overleve til neste dag.

The Purge: Election Year (2016)
Det har gått to år siden Leo Barnes stoppet seg selv i å utføre en grusom hevnhandling på Purge-natten. I år faller tidspunktet for dette årvisse ritualet rett før et opphetet presidentvalg. Som sikkerhetssjef for senator Charlie Roan, er Leos oppdrag å beskytte henne i hennes kontroversielle og omtvistede presidentkampanje. Men når et svik tvinger dem ut i Washington D.C.s gater på den ene natten ingen hjelp er å få, må de holde seg i live eller begge bli ofret for sine synder mot staten.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Skrekkfilm Antall disker 3
Spilletid 4 timer 45 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør James DeMonaco
Skuespillere Adelaide Kane, Carmen Ejogo, Elizabeth Mitchell, Ethan Hawke, Frank Grillo, Kiele Sanchez, Lena Headey, Max Burkholder, Mykelti Williamson, Zach Gilford, Zoë Soul Bestillingsnummer 52GSD8308924
Serie The Purge

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i