Inngår i kampanje

The Purge 4-Movie Collection (DVD)

161,85 16185 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

The Purge (2013)
Dersom du en natt hvert år kunne begå en kriminell handling uten at det fikk konsekvenser, hva ville du gjort? I et framtidig Amerika har regjeringen godkjent en årlig 12-timers periode hvor all kriminell aktivitet, blant annet mord, er lov: de kaller det The Purge - Utrenskningen. Denne natten, som preges av vold og epidemisk kriminalitet, er det en familie som får testet hvor langt de er villige til å gå for å beskytte seg selv når ondskapen bryter seg inn i hjemmet deres.

The Purge: Anarchy (2014)
Idet dette årets Purge begynner, ønsker Leo, en gåtefull einstøing som er hjemsøkt av sønnens død, hevn. Eva, en enslig mor, blir sammen med datteren Cali tvunget til å forlate leiligheten når de blir angrepet. Shane og Liz, et ungt par, blir ofre for en bilkapring. Når de søker tilflukt i Leos pansrede bil, slår Shane og Liz seg sammen med de tre andre fremmede menneskene. Nå skal denne usannsynlig gruppen finne ut akkurat hvor langt de vil gå for å beskytte seg selv, og hverandre, mens de kjemper for å overleve til neste dag.

The Purge: Election Year (2016)
Det har gått to år siden Leo Barnes stoppet seg selv i å utføre en grusom hevnhandling på Purge-natten. I år faller tidspunktet for dette årvisse ritualet rett før et opphetet presidentvalg. Som sikkerhetssjef for senator Charlie Roan, er Leos oppdrag å beskytte henne i hennes kontroversielle og omtvistede presidentkampanje. Men når et svik tvinger dem ut i Washington D.C.s gater på den ene natten ingen hjelp er å få, må de holde seg i live eller begge bli ofret for sine synder mot staten.

The First Purge (2018)
Blumhouse Productions ønsker deg velkommen til bevegelsen som begynte som et enkelt eksperiment: The First Purge. For å få ned kriminaliteten til under en prosent resten av året, tester de såkalte New Founding Fathers of America en sosiologisk teori som tillater aggresjon gjennom én natt i et isolert samfunn. Men når undertrykkernes vold møter de marginalisertes raseri, blir eksperimentet en farsott som sprer seg fra forsøksbyen og over hele landet.

Bonusmateriale

  • The Purge: Election Year - Deleted Scenes
  • Inside The Purge
  • Character Spotlight: Leo The First Purge
  • Deleted Scene
  • A Radical Experiment
  • Bringing the Chaos
  • The Masks of The First Purge

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Skrekkfilm Antall disker 4
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Regissør James Demonaco/Gerard McMurray Skuespillere Adelaide Kane, Carmen Ejogo, Elizabeth Mitchell, Ethan Hawke, Frank Grillo, Joivan Wade, Kiele Sanchez, Lena Headey, Lex Scott Davis, Max Burkholder, Michael K. Williams, Mykelti Williamson, Steve Harris, Y'Lan Noel, Zach Gilford
Bestillingsnummer 52GSD8316535 Serie The Purge

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende