The Reader / The Great Buck Howard / The Marc Pease Experience (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 30 dager

The Reader (2008)
Vi er i etterkrigstidens Tyskland. Tenåringen Michael Berg blir syk og får hjelp til å komme seg hjem av Hanna, en fremmed dobbelt så gammel som han selv. Senere oppsøker han Hanna for å takke henne. De to drives raskt inn i en lidenskapelig, men hemmelig affære. Hanna elsker å bli lest for. Hun er helt bergtatt når Michael leser høyt fra litteraturens klassikere og deres fysiske forhold blir dypere. Til tross for deres intense bånd, forsvinner Hanna mystisk en dag og Michael sitter igjen forvirret og med knust hjerte.

The Great Buck Howard (2008)
Det var en gang da Buck Howard (John Malkovich) tilbrakte sine dager i rampelyset. Hans utrolige prestasjoner som mentalist extraordinaire – ikke å forveksle med en simpel tryllekunstner – skaffet ham eget show i Vegas og 61 opptredener på Johnny Carsons Tonight Show. Men nå for tiden er det klart for alle utenom Buck at hans forestilling har mistet sin glans; han opptrer i falmede samfunnshus og har ikke solgt ut en sal på årevis.

The Marc Pease Experience
Når han gikk på high school løpte Marc Pease ut mens han opptrådte som Blikktømmerhoggeren i Trollmannen Fra Oz. Med dette ga han etter for sceneskrekken til tross for oppmuntringen fra sin mentor Mr. Gribble. Åtte år senere er han sammen med Meg Brickman, en high school senior som er bitter fordi hun er i koret i stede for å ha hovedrollen i Gribbles siste produksjon av Trolmannen Fra Oz. Marc er ivrig til å få Gribble til å produsere demo tapen til sin a cappella gruppe Meridian 8 (som allerede har mistet fire av åtte sine opprinnelige medlemmer). Men Gribble prøver å unngå Marc, frustrert over at Marc nekter å la han være i fred bare fordi han for åtte år siden ga Marc noen vennlige råd..

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Skuespillere Kate Winslet
Bestillingsnummer SMDVDS000300 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende