The Red Riding Trilogy (UK-import) (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Denne glimrende britiske kriminalthrilleren følger kontroversielle hendelser forbundet med jakten på den brutale The Yorkshire Ripper. Serien, med originaltittel Red Riding, er basert på bøkene av den engelske forfatteren David Peace. Hver av "episodene" - lagt til henholdsvis 1974, 1980 og 1983 - har lengde som en spillefilm, med korrupsjon som felles tema og flere skuespillere som bidrar gjennom hele serien.

En Morder Går Løs:
Året er 1974, og ti år gamle Clare Kemplay fra Morley i Yorkshire er sporløst borte. Eddie Dunford, en ung lokal journalist, mener han er på sporet av en stor sak. Flere unge jenter har nemlig forsvunnet i det samme øde området. Så blir en annen reporter, som har arbeidet de tidligere sakene, funnet drept ...

I hovedrollene: Sean Bean (Ringenes Herre) og Andrew Garfield (The Social Network).

Savnet:
Året er 1980. Seriemorderen The Yorkshire Ripper har terrorisert regionen i seks år, og saken er et mareritt for West Yorkshire-politiet. Når sentrale myndigheter sender en mann for å undersøke politiets arbeid, får inspektør Hunter og hans team mistanke om at det ikke bare er én forbryter som står bak ugjerningene.

I hovedrollen: Paddy Considine (The Bourne Ultimatum, Cinderella Man).

Av Jord Er Du Kommet:
Året er 1983. En ti år gammel jente er nok en gang savnet i Morley, og politisjef Maurice Jobson trekker paralleller til den ti år gamle saken om forsvunne Clare Kemplay. Advokat John Piggott er også ute etter The Yorkshire Ripper, og i likhet med Jobson blir han tvunget til å avsløre ubehagelige ting fra sin egen fortid.

I hovedrollene: David Morrissey (Nowhere Boy), Mark Addy (I Blanke Messingen) og Sean Bean (Ringenes Herre).

NB: Ingen undertekster

Bonusmateriale

  • Interviews
  • Featurettes
  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 1974 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Thriller
Antall disker 3 Aldersgrense 18
Undertekster Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Julian Jarrold / Anand Tucker / James Marsh
Skuespillere Cathryn Bradshaw, David Morrissey, Jim Carter, Paddy Considine, Peter Mullan, Rebecca Hall, Sean Bean, Warren Clarke Bestillingsnummer OPTD1580
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende