The Resident Evil Collection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne boksen alle fem filmene i Resident Evil-serien, hvor Milla Jovovich spiller hovedrollen som heltinnen med hukommelsestap. Filmene er løselig basert på de bestselgende spillene med samme navn.

Resident Evil (2002)
The Umbrella Corporation er et av verdens største foretak innen biokjemi og legemidler. Men langt under jordens overflate, i det topphemmelige laboratoriet The Hive, utvikler firmaet sine virkelig lønnsomme inntektskilder: genmanipulasjon og biologiske våpen. Når et eksperiment går fryktelig galt, sprer det seg et særdeles smittsomt og dødelig virus i laboratoriet, og en kommandogruppe sendes inn for å isolere det. Der står de overfor en kamp mot klokken - og mot blodtørstige zombier og gale, muterte dobermannhunder som gjør alt de kan for å drepe dem ...

Resident Evil: Apocalypse (2004)
Etter så vidt å ha unnsluppet grusomhetene i det underjordiske Hive-komplekset, blir raskt sendt tilbake i krigen som herjer over jorden mellom levende og levende døde. Mens byen er stengt og holdes i karantene, blir hun med en gruppe elitesoldater som har som oppgave å redde datteren til legen som skapte det muterende T-viruset. Det blir et pulserende kappløp mot tiden mens gruppen må sloss mot horder av blodtørstige zombier, aggressive Lickers, muterte hunder og den mest grusomme fienden noensinne.

Resident Evil: Extinction (2007)
Las Vegas er ensbetydende med spill og sol. Vel … i det minste er solen der fortsatt. Med unntak av noen få rustende landemerker, er byen det nokså lik resten av ørkenen. Og resten av landet, for den saks skyld. Befolkningen består nå av kjøttetende zombier - den udødelige, gjørmete og skremmende massen av det som er igjen. Det er her den nylig oppgraderte Alice vil kjempe det siste slaget mot ondskapen, et slag hvor målet er død over de udødelige.

Resident Evil: Afterlife (2010)
Etter et soloangrep på Umbrella Corporations hovedkvarter, blir de overmenneskelige evnene til Alice nøytralisert. På flukt fra de udøde massene som T-viruset har forårsaket, slår hun seg igjen sammen med Claire Redfield broren Chris. Sammen med andre overlevende søker de tilflukt i et forlatt fengsel, hvor en horde med ville zombier forhindrer dem i å nå fristedet "Arcadia". Å komme seg unna disse blodtørstige mutantene vil kreve mange liv, men det er konfrontasjonen med Albert Wesker og Umbrella Corporation som gjør faren større enn noensinne.
Umbrella Corporations dødelige T-virus fortsetter å herje Jorden, og omformer den globale befolkningen til hærskarer av kjøttetende zombier. Menneskenes siste og eneste håp, Alice (Jovovich), våkner opp i hjertet av Umbrellas mest hemmelige operasjonssenter. Der avslører hun mer av sin mystiske fortid når hun utforsker dypere inn i anlegget.

Uten noen trygg havn fortsetter Alice å jakte på de ansvarlige for utbruddet; en jakt som tar henne fra Tokyo til New York, Washington DC og Moskva, og kulminerer i en fantastisk avsløring som tvinger henne til å revurdere alt hun en gang trodde var sant. Hjulpet av nye allierte og kjente venner, må Alice kjempe for å overleve lenge nok til å unnslippe en fiendtlig verden på randen av å gå i glemmeboken. Nedtellingen har begynt.

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • Featurettes
  • Music Videos
  • Deleted Scenes
  • Outtakes

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 5 Spilletid 7 timer 41 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Milla Jovovich Bestillingsnummer SGSD28968
Serie Resident Evil Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser