The Road (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En uforglemmelig sterk roman har blitt til en uforglemmelig sterk film, hvor en fars ukuelige håp for sin unge sønn så vidt skinner igjennom det fiendtlige, postapokalyptiske landskapet som omgir dem.

En far (Viggo Mortensen) og hans sønn (Kodi Smit-McPhee) vandrer ensomme gjennom et øde og forkullet landskap. Ingenting beveger seg, det er intet liv bortsett fra asken i vinden. Himmelen er mørk. Kulden er bitende, nesten uutholdelig, og snøen som faller er grå. Målet deres er kysten, selv om de ikke vet om noe eller noen i det hele tatt venter på dem der. De har så godt som ingenting. Bare en pistol til å forsvare seg med mot de få lovløse sjelene som fortsatt lever, klærne de går i, en handlevogn med noe mat - og hverandre. Deres sterke livsvilje er det eneste som får dem til å ikke legge seg ned for aldri mer å reise seg opp igjen.

The Road er filmatiseringen av Cormac McCarthys (No Country For Old Men) bestselgende roman ved samme navn (utgitt på norsk under tittelen Veien). I 2007 fikk romanen Pulitzer-prisen, kanskje den aller gjeveste utnevnelsen en fiksjonsroman kan få. Filmen er regissert av John Hillcoat, som blant annet har laget den kritikerroste The Proposition fra 2005, og har et meget sterkt skuespillerensemble bestående av blant annet Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron og Robert Duvall.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør John Hillcoat
Skuespillere Kodi Smit-McPhee, Viggo Mortensen Bestillingsnummer ICON10190
Serie Klima og miljø

Andre produkter i samme serie