The Rum Diary (Blu-ray + DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Johnny Depp spiller hovedrollen i denne filmen av Whitnail And I-regissør Bruce Robinson, basert på en bok av kultforfatter Hunter S. Thompson (Frykt Og Avsky I Las Vegas).

Dette er den sprø historien om den omreisende journalisten Paul Kemp (Depp). Paul er lei av New Yorks støy og galskap, for ikke å snakke om den generelle tilstanden i Eisenhower-styrte USA, og vender nesa mot den vakre øya Puerto Rico. Der tar han jobb i den uryddige redaksjonen til Lotterman, redaktør av lokalavisa The San Juan Star.

Tilværelsen på øya er marinert i rom, og Paul faller snart hodestups for den vakre forloveden til Sanderson, forretningsmannen som er involvert i lyssky forretninger - og som er en av stadig flere amerikanske entrepenører som ser på den lille øya med dollartegn i øynene. Når Sanderson ber Paul skrive fordelaktig om hans nyeste usmakelige forretningsidé, må vår journalist ta et endelig valg: Enten bruke sine ord til økonomisk fordel for korrupte businessfolk, eller til å bli kvitt svina en gang for alle.

I øvrige roller møter vi blant andre Richard Jenkins, Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi og Amber Heard. Inspirasjonen til boka hentet Thompson fra sine egne opplevelser som journalist i Karibien på 60-tallet.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Bruce Robinson Skuespillere Aaron Eckhart, Amber Heard, Giovanni Ribisi, Johnny Depp, Richard Jenkins
Bestillingsnummer 460373 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i