Inngår i

The Rum Diary (UK-import) (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Johnny Depp spiller hovedrollen i denne filmen av Whitnail And I-regissør Bruce Robinson, basert på en bok av kultforfatter Hunter S. Thompson (Frykt Og Avsky I Las Vegas).

Dette er den sprø historien om den omreisende journalisten Paul Kemp (Depp). Paul er lei av New Yorks støy og galskap, for ikke å snakke om den generelle tilstanden i Eisenhower-styrte USA, og vender nesa mot den vakre øya Puerto Rico. Der tar han jobb i den uryddige redaksjonen til Lotterman, redaktør av lokalavisa The San Juan Star.

Tilværelsen på øya er marinert i rom, og Paul faller snart hodestups for den vakre forloveden til Sanderson, forretningsmannen som er involvert i lyssky forretninger - og som er en av stadig flere amerikanske entrepenører som ser på den lille øya med dollartegn i øynene. Når Sanderson ber Paul skrive fordelaktig om hans nyeste usmakelige forretningsidé, må vår journalist ta et endelig valg: Enten bruke sine ord til økonomisk fordel for korrupte businessfolk, eller til å bli kvitt svina en gang for alle.

I øvrige roller møter vi blant andre Richard Jenkins, Aaron Eckhart, Giovanni Ribisi og Amber Heard. Inspirasjonen til boka hentet Thompson fra sine egne opplevelser som journalist i Karibien på 60-tallet.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Bruce Robinson Skuespillere Aaron Eckhart, Amber Heard, Giovanni Ribisi, Johnny Depp, Richard Jenkins
Bestillingsnummer EDV9679

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i