The Squeeze (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I den meksikanske kystbyen Puerto Vallarta blir sommeridyllen ødelagt av drepende skudd fra snikskytteren Clayton Price. To menn ligger døde tilbake på fortauet, og Price er forsvunnet i mengden. Nå starter en intens menneskejakt! I selskap med en mistenksom forfatter og hans temperamentsfulle meksikanske kjæreste går den hesblesende flukten mot den amerikanske grensen. Men Price har ikke bare myndighetene på nakken. Hans mørke fortid er en tikkende bombe som kan sprenge hvert sekund!

Scott Glenn (Apokalypse nå!) spiller hovedrollen som den hardføre leiemorderen Clayton Price i Puerto Vallarta Squeeze – en nervepirrende actionthriller fra de støvete meksikanske landeveier. Med på turen er Craig Wasson (Body Double) og det meksikanske supertalentet Giovanna Zacarías, som snart kan ses i The Legend Of Zorro. Den garvede CIA-agenten som puster dem i nakken spilles av selveste Harvey Keitel (Pulp Fiction).

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Surround (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1
Regissør Arthur Allan Seidelman Skuespillere Craig Wasson, Harvey Keitel, Scott Glenn
Bestillingsnummer 1563031 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende