The Stepford Wives (DVD - SONE 1)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Joanna Eberhart (Nicole Kidman) tror at hun har klatret helt til topps på livets stige. I tillegg til å være den yngste direktøren noensinne for EBS Television Network, har hun også en omtenksom ektemann og to flotte barn.

På overflaten ser Joannas liv ut til å være perfekt...helt til en katastrofal dag hvor alt faller sammen rundt henne. Hun får sparken fra jobben, ekteskapet slår sprekker, og en knust Joanna ser mer ut til å være en kandidat for elektrosjokkterapi. Joannas sammenbrudd får henne og ektemannen Walter (Matthew Broderick) til å vurdere sine prioriteringer på nytt og de tar med seg unger og dyr for å flytte til den idylliske forstaden Stepford, Conneticut.

Men det er noe merkelig som foregår i den pittoreske småbyen, og Joanna blir mistenksom. Det samme er Bobbie Markowitz (Bette Midler), som nylig flyttet til byen sammen med sin ektemann Dave (Jon Lowitz). Og Roger Bannister (Roger Bart), en arkitekt som kom til Stepford for å prøve å redde forholdet til sin konservative partner Jerry (David Marshall Grant), lurer også på hva som foregår.

Det er kvinnene. De er alle helt like Claire Wellington (Glenn Close) - vakre, lykkelige og uvanlig kreative og dyktige når det gjelder husflid. De kan bake kake, male huset, klippe plenen, leke med ungene og allikevel hilse sine ektemenn velkommen hjem fra jobb i sexy undertøy. Joanna plages ved tanken på de overveldende, men undertrykte, kvinnene hun møter i Stepford. På den andre siden; Walter kunne ikke vært lykkeligere. Han er spesielt imponert over Stepfords "Herreklubb", som ligger som en festning midt i byen. "Denne byen, dette huset og dette stedet - er som en drøm", sier Walter entusiastisk. "Akkurat som livet skal være". Helt til Joanna Eberhart står i veien for drømmene hans.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Frank Oz Skuespillere Bette Midler, Christopher Walken, Faith Hill, Glenn Close, Matthew Broderick, Nicole Kidman
Bestillingsnummer PTCA1000370600DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende