The Streets Of Laredo - Del 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den legendariske westernhelten Woodrow F. Call fra Lonesome Dove er tilbake, nå i James Garners skikkelse. Woodrow jobber som prisjeger og får i oppdrag å oppspore togrøveren Joey Garza og føre ham til galgen. En lang jakt begynner, og snart innser Woodrow at den hensynsløse mexikaneren er den farligste mann han noen gang har jaktet på. Om Woodrow og hans følgesvenner skal komme levende ut av villmarken må de stole på Woodrows dyktighet som revolvermann. Men spørsmålet er om det er nok …

Streets of Laredo presenterer et imponerende stjerneoppbud. Sissy Spacek ble Oscarbelønnet for ”Loretta” og er nominert til ytterligere fem Oscar. Oscarnominerte er også James Garner, Sam Shepard, Ned Beatty og Randy Quaid. Filmen er basert på en bok av den Pulitzerbelønnede forfatteren Larry McMurtry. Hans bestselgere Tid for ømhet og Siste forestilling håvet inn respektive fem og to Oscar og McMurtry ble i 2006 belønnet med Oscar for manuset til Brokeback Mountain.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 46 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Joseph Sargent Skuespillere James Garner, Ned Beatty, Randy Quaid, Sam Shepard, Sissy Spacek, Wes Studi
Bestillingsnummer DVD-372 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende