The Sword And The Sorcerer (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I en svunnen tid da soldater plyndret og voldtok, da hekser og trollmenn drev sitt ondskapsfulle spill og da makten satt i sverdet, fantes det en legendarisk konge som styrte sitt land med rettferdighet. Men den onde tyrannen Cromwell greide å styrte regenten og myrdet ham og hans familie. Alt foran øynene på kongens eldste sønn, som klarte å flykte. Mange år senere var landet forvandlet til et kuet diktatur med lovløshet og et sultende folk. Helt til den dagen da ryktene gikk om en myteomspunnet kriger som var på vandring mot landet. Med seg bar han den forrige kongens sverd og et løfte: å hevne sin fars død og gi makten tilbake til folket.

The Sword and the Sorcerer er inspirert av både Tolkiens verden i Ringenes herre og Schwarzeneggers muskelaction i Conan - Barbaren. Den debuterende regissøren Albert Pyun fikk en umiddelbar hit og har fulgt opp suksessen med Steven Seagals Ticker og Cyborg med Jean-Claude van Damme.

Produktfakta

Produksjonsår 1982 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Albert Pyun Skuespillere George Maharis, Kathleen Beller, Lee Horsley, Simon MacCorkindale
Bestillingsnummer DVD-182

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende