The Triangle (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den styrtrike skipsrederen Eric Benirall mister flere enorme fraktskip og deres besetninger når de krysser Bermuda-triangelet i Det karibiske hav. Besatt av å få vite årsaken, setter Eric sammen et bemerkelsesverdig team av eksentriske eksperter. Sammen med familiefaren Meeno Paloma, den eneste overlevende fra et Greenpeace-skip som forsvant sporløst, skal de forsøke å dykke til bunns i et av historiens største mysterier. Og avsløre den uforklarlige kraften som ligger bak gåten om Bermuda-triangelet.

Det er to av genrens absolutte tungvektere som har gått sammen om å skape den prisbelønte TV-serien The Triangle. Regissøren Bryan Singer (X-Men, Superman Returns) og produsenten Dean Devlin (Independence Day, Godzilla) hadde en drøm om å skape et storslått filmprosjekt for TV. The Triangle ble resultatet - med mer enn 800 CGI-effekter og et budsjett som kan få selv de største Hollywood-blockbustere til å ligne finsk fjernsynsteater! Da den siste gang ble sendt på SciFi Channel satte den ny rekord med 3,9 millioner seere!

Bonusmateriale

  • 21 minutters langt intervju med skuespillerne om produksjonen av filmen og fenomenet "Bermuda-Trianglet"

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Craig R. Baxley Skuespillere Catherine Bell, Eric Stoltz, Lou Diamond Phillips, Sam Neill
Bestillingsnummer 1525031 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende