The Twilight Saga - Eclipse (DVD)

79,00 7900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
I Eclipse er Bella nok en gang omgitt av farer, når Seattle terroriseres av en rekke mystiske drap og en ondsinnet vampyr fortsetter sitt hevntokt. Midt i alt dette tvinges hun til å velge mellom kjærligheten til Edward og vennskapet med Jacob - vel vitende om at avgjørelsen kan nøre opp under kampen mellom varulver og vampyrer.

Samtidig er en krig under oppseiling. Ved å leke med de ukjente sidene av Cullen-familiens mystiske evner, har en uforklarlig kraft skapt en hær av "Nyfødte", med vampyren Riley i spissen. Hæren, bestående av de nyfødte vampyrene, er på sitt sterkeste, ondeste og mest blodtørstige i de første månedene av deres overnaturlige tilværelse. Er de et redskap for Victoria i hennes målrettede jakt på hevn, eller tilhører de den allmektige gruppen Volturiene?

Twilight - Eclipse er den tredje filmen i sagaen basert på Stephenie Meyers bokserie. I rollene finner vi Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward), Taylor Lautner (Jacob), Ashley Greene (Alice), Kellan Lutz (Emmett), Nikki Reed (Rosalie), pluss Bryce Dallas Howard som Victoria, Dakota Fanning som Jane og nykommer Xavier Samuel som Riley. Filmen er regissert av den britiske filmskaperen David Slade (30 Days Of Night, Hard Candy) etter et manus av Melissa Rosenberg.

TRAILER

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • 6-Part Documentary
  • Deleted & Extended Scenes
  • Photo Gallery
  • Edward Fast Forward
  • Jacob Fast Forward
  • Music Videos by Muse and Metric

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør David Slade Skuespillere Ashley Greene, Billy Burke, Bryce Dallas Howard, Dakota Fanning, Elizabeth Reaser, Jackson Rathbone, Kellan Lutz, Kristen Stewart, Nikki Reed, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Xavier Samuel
Bestillingsnummer 1871231 Serie The Twilight Saga
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende