The Wedding Bet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Vennene Jay, Dewey og Phil forventer et par lekre stykker av kaken ved Scotts bryllup. De satser på at de hotte brudepikene kaster hemningene når guttene dukker opp i sine antrekk. Men ingen scoremulighet uten utfordringer - veddemålet er i gang: Jay sverger på å gjennomføre sin første one-night stand, mens Dewey, hvis personlige mål er å score 20.000 jenter, setter sin 1959 Thunderbird på spill for å bevise at han kan holde fingrene fra fatet i en hel weekend! Phil, som normalt er en fiasko med jentene, blir introdusert som den reserverte, men kjente undertøysmodellen Price Hurly. Spillet er i gang! Jay har de beste oddsene, helt til han ser Scotts brud, som er den kjæresten han aldri helt kom over...

Med høye innsatser og fullstendig uten sikkerhetsnett, kommer tingene lynraskt ut av kontroll for de tre guttene Jay, Dewey og Phil, som spilles helt vilt av Christopher Wiehl (Can't Hardly Wait), Alex Nesic (Van the Man) og Duane Martin (Skrik 2). Det er ingen grenser for vanvittige opptrinn de roter seg inn i på vei til bryllup i det eksklusive Santa Barbara. En komedie som gjør at du for fremtiden aldri vil gå glipp av et bryllup!

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Lawrence Gay Skuespillere Alex Nesic, Charisma Carpenter, Christopher Wiehl, Duane Martin
Bestillingsnummer 1291031

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende