The White Countess (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I dette siste samarbeidet mellom den legendariske produsenten Ismail Merchant og regissør James Ivory, tre ganger Oscar-nominerte for beste film og beste regissør (Et Rom med Utsikt, Tilbake til Howards End, Resten av dagen) er det Kina som utgjør bakgrunnen for dette dramaet om eksil, lengsel og kjærlighetens seier over motgang skrevet av den prisvinnende forfatteren Kazuo Ishiguro (Resten av dagen).

The White Countess utspiller seg i den glamorøse, rike og korrupte atmosfæren i 30-tallets Shanghai som snart skal bli feiet bort av fremadstormende, japanske styrker og borgerkrig. Midt i dette befinner den blinde, amerikanske diplomaten Todd Jackson, spilt av Ralph Fiennes, to ganger Oscar-nominert (Den Engelske pasienten, Schindlers Liste) og Sofia Belinskaya seg, spilt av Natasha Richardson (Patty Hearst, Maid In Manhattan), en russisk aristokrat i eksil som tjener til livets opphold som danser i en dansehall og tidvis som prostituert. Med hjelp fra sin mystiske, japanske venn og spionen Matsuda (Hiroyuki Sanada: Twilight Samurai; The Last Samurai), åpner Jackson en suksessrik nattklubb og gjør grevinne Sofia til klubbens trekkplaster.

I den spektakulære masseflukten fra byen som er filmens klimaks, blir Sofia forlatt av sin svigerfamilie, spilt av Redgrave-søstrene, den flere ganger nominerte Vanessa og Lynn, som i all hemmelighet forsøker å flykte med Sofias lille datter, Katya.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med James Ivory & Natasha Richardson
  • Bak Kulissene
  • En Hyllest Til Ismail Merchant
  • The Making of...

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 10 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør James Ivory Skuespillere Hiroyuki Sanada, Lynn Redgrave, Natasha Richardson, Ralph Fiennes, Vanessa Redgrave
Bestillingsnummer CTR11718DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i