The Woodsman (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter 12 år i fengsel kommer Walter (Kevin Bacon) tilbake til sin hjemby for å starte et nytt liv. Han er dømt for overgrep mot en ung jente og blir avvist av gamle kjente. Men han får en jobb hos en trelasthandler og treffer Vickie (Kyra Sedgwick) og begynner en søt og overraskende romanse. Hans svoger (Benjamin Bratt) tar imot ham med åpne armer og hjelper ham med å komme i orden i sin nye leilighet. Men det er opp til Walter å komme over det som har plaget ham i årevis – et lite feilsteg kan koste ham alt.

“Hvordan kurere seg selv for sine tvangstanker og bygge et nytt liv etter å ha blitt stemplet som pedofil?” Regissør Nicole Kassells oppsiktsvekkende debutfilm behandler dette betente temaet med selvsikkerhet, presisjon og optimisme.

The Woodsman er en film som kunne ødelagt Kevin Bacons (Apollo 13, Mystic River) skuespillerkarriere. Filmen omhandler et tabubelagt tema på en meget objektiv måte. Fremstillingen er nedtonet, men modig – den nakne virkelighet vises uten kompromisser. Filmen er produsert av Lee Daniels (The Monster’s Ball) og regissøren, Nicole Kassell har, mye takket være denne filmen, blitt et navn å regne med i Hollywood.

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Nicole Kassell Skuespillere Eve, Kevin Bacon, Kyra Sedgwick, Mos Def
Bestillingsnummer DVD-606 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende