This Must Be The Place (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I den første engelskspråklige filmen fra Il Divo-regissør Paolo Sorrentino møter vi Sean Penn som en eks-rockestjerne som legger ut på en snodig, sjarmerende og dypt rørende reise gjennom USA.

Cheyenne er en livstrett, pensjonert rockestjerne. I en alder av 50 kler og sminker han seg fortsatt slik han gjorde på høyden av karrieren. Han bor behagelig i Dublin og lever av royalties fra glansdagene. Det har gått 30 år siden Cheyenne sist hadde kontakt med familien, men når faren er i ferd med å dø, reiser han til New York med håp om forsoning. Han kommer for sent.

Faren satt i Auschwitz under annen verdenskrig, og det er først nå, etter hans bortgang, at Cheyenne forstår det virkelige omfanget av fangenskapet. Den lavmælte rockeren bestemmer seg for finne sin fars bøddel, en tidligere nazist og krigsforbryter. Han legger ut på en road trip, i sitt eget tempo, gjennom USA.

Kritikerroste This Must Be The Place, med tittel lånt fra en låt av Talking Heads (frontmann David Byrne er for øvrig ansvarlig for filmmusikken), var en del av konkurranseprogrammet under Cannes-festivalen i 2011. Foruten Sean Penn fabelaktige innsats i hovedrollen, kan vi se skuespillere som Frances McDormand, Judd Hirsch, Harry Dean Stanton og Joyce Van Patten.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Paolo Sorrentino Skuespillere Frances McDormand, Harry Dean Stanton, Judd Hirsch, Sean Penn
Bestillingsnummer DVD-4021 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende