Thumbsucker (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Justin Cobb er 17 år og suger stadig på tommeltotten! Selv om det bekymrer moren hans, irriterer faren og truer hans tilnærmelser til venninnen Rebecca, er det først når hans "guru"-tannlege Perry hypnotiserer ham at Justin slutter å suge på tommelen. Men hypnosen åpner for et hav av andre problemer, og når hasj og beroligende piller blir erstatninger for tommelen, har Justin atter en gang behov for hjelp. Og den hjelpen er det han selv som må stå for!

Gjør deg klar for en film som har vunnet priser både i Berlin og på Sundance-festivalen, en film som har tatt amerikanske anmeldere med storm, en film som sier at det er OK å sutte på tommelen!

Debutregissøren Mike Mills har med utgangspunkt i Walter Kirns roman skapt en særdeles severdig, rørende og morsom filmperle med det perfekte klassebilde av kvalitetsskuespillere i rollene: Keanu Reeves (Matrix), Vince Vaughn (The Wedding Crashers), Tilda Swinton (Legenden om Narnia), Vincent d'Onofrio (Men In Black), Benjamin Bratt (Traffic) og ikke minst talentet Lou Taylor Pucci, som for hovedrollen som Justin Cobb vant Sølvbjørnen i Berlin for beste skuespiller!

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Mike Mills Skuespillere Benjamin Bratt, Keanu Reeves, Lou Taylor Pucci, Tilda Swinton, Vince Vaughn, Vincent D'Onofrio
Bestillingsnummer 1574831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende