Tigeren Og Snøen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Attilio er en fraskilt, italiensk poesiprofessor med to umulige tenåringsdøtre. Han er en svevende, hurtigsnakkende dagdrømmer, og er også vanvittig forelsket i en vakker kvinne ved navn Vittoria. Hun arbeider med den store irakiske dikteren Fuad, og drar til Bagdad samtidig som krigen der bryter ut. Et par dager senere ringer Fuad til Attilio med dårlig nytt: Vittoria er blitt alvorlig såret i en eksplosjon, og hun er i livsfare. Fra det øyeblikket har Attilio en eneste oppgave – å nå frem til det krigsherjede Bagdad og redde sin elskede!

Den karismatiske enmannshæren bak Oscarvinneren Livet er herlig, regissør, produsent og skuespiller Roberto Benigni, har skapt enda en varm, rørende og gripende filmopplevelse – og en eksplosiv satire over okkupasjonen av Irak. Hovedrollen i filmen spiller han naturligvis selv, og i andre roller ser vi hans kone Nicoletta Braschi (Livet er herlig), den franske verdensstjernen Jean Reno (Léon) og rockeren Tom Waits i rollen som seg selv!

Bonusmateriale

  • Featurette
  • Deleted scenes
  • Trailers

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 49 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Italiensk), DTS (Italiensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Roberto Benigni Skuespillere Emilia Fox, Jean Reno, Nicoletta Braschi, Roberto Benigni, Tom Waits
Bestillingsnummer 1540231 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser