Where The Wild Things Are (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Max er en vilter og følsom gutt som føler seg misforstått hjemme hos mor og storesøster. Etter et raseriutbrudd blir moren sint og sender gutten til sengs uten middag. Max velger å flykte. Han havner hos huttetuene; store, rare skapninger i et øde landskap. Først blir Max sett på som neste middag, men med fabulerende evner klarer han å overbevise dem om at han er den nye kongen deres. De har lengtet etter lederskap, og tror Max vil gi dem lykken og livsmotet tilbake. Det går storveis en stund, men Max finner raskt ut at det å regjere et kongedømme er en hårfin balansekunst. Forholdet til de andre blir komplisert. Deres forhold seg imellom er preget av gleder, sorger, styrker og svakheter, akkurat som hjemme hos Max. Han innser at alle har sitt å stri med. Det blir læring for livet - i fantasi som i virkelighet.

Where The Wild Things Are er basert på Maurice Sendaks kjente barnebok fra 1963. Den illustrerte boken består av bare ti setninger, men er like fullt ansett som et mesterverk i amerikansk barnelitteratur. Regissør Spike Jonze (Being John Malkovich, Adaptation) har med sin unike versjon av fortellingen skapt en rørende og visuelt lekker spillefilm, her tilgjengelig med både norsk og engelsk lydspor.

Bonusmateriale

  • The Absurd Difficulty of Filming a Dog Running and Barking at the Same Time
  • Crew Pranks Spike
  • Vampire Attack: The Max Records Short
  • The Kids Take Over The Picture

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Spike Jonze Skuespillere Catherine Keener, Catherine O'Hara, Forest Whitaker, James Gandolfini, Lauren Ambrose, Max Records, Paul Dano, Tom Noonan
Bestillingsnummer 1000121250

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i