Til Siste Hinder (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fra manusforfatteren bak Himmelblå kommer denne rørende og varme filmen om tenåringsjenter, vennskap og kjærligheten til hester.

Ida blogger om mote, tilhører den kuleste gjengen på skolen og lever for å shoppe med bestevenninnen Karoline. Hun har det topp - helt til moren en dag forteller henne at de skal flytte. Og det er ikke til New York eller London, det er til et nedlagt småbruk i ei knøttlita bygd i Nord-Norge. Ida hater foreldrene for å tvinge henne bort fra vennene sine.

Etter én uke på bygda har ting gått fra vondt til verre. Nå hater Ida ikke bare foreldrene, hun hater livet sitt. Bedre blir det ikke når moren tvinger henne til å møte noen av de innfødte. En gjeng tapere som aldri har hørt om sminke og som bruker all tiden sin på hester. For Ida er det er nå bare én ting å gjøre, og det er å stikke tilbake til byen. Men et dramatisk møte med hesten Kehilan forandrer alt …

Til Siste Hinder ble innspilt i idylliske omgivelser på Helgelandskysten. Filmen er regissert av Anders Øvergaard, mens de fire hovedrollene spilles av Julie Nordhuus, Elise Strømberg, Marthe Vonheim og Hanne Øberg.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Anders Øvergaard Skuespillere Elise Strømberg, Hanne Øberg, Julie Nordhuus, Marianne Meløy, Marthe Vonheim, Nina Pernille Marlow
Bestillingsnummer DVD-2984 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i