Tilværelsens Uutholdelige Letthet - Special Edition (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Praha, 1968. Mens innbyggerne i Praha bekymrer seg over friheten og jakten på lykken, er Tomas, kirurg og erklært kvinnebedårer, mest opptatt av lykken ved å jakte. Han er fast bestemt på å leve et sorgløst liv, fritt for brysomheter som kommunisme og forpliktelser. Den unge legens jakt på sex, som igjen fører til at han snubler inn i forelskelsen, er bare en del av den omfattende historien i denne poetiske filmen.

Filmen, som er basert på Milan Kunderas banebrytende roman, er produsert av Saul Zaentz (The English Patient, Amadeus) og regissert av Philip Kaufman (The Right Stuff, Henry & June). Daniel Day-Lewis, Juliette Binoche og Lena Olin spiller hovedrollene i det uforglemmelige trekantdramaet som er sentrum i Tomas' tilværelse. En tilværelse som stadig forandrer seg – håp brister og gjenoppstår, og liv ødelegges av undertrykkelse og gis ny kraft av dyp, modnende kjærlighet

Bonusmateriale

  • Kommentarer av regissør/manusforfatter Philip Kaufman, manusforfatter Jean-Claude Carriere, birolleinnehaver Lena Olin og redigerer Walter Murch.
  • Emotional History: Historien bak Unbearable Lightness of Being
  • Kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 1988 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 46 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Philip Kaufman Skuespillere Daniel Day-Lewis, Derek De Lint, Donald Moffat, Juliette Binoche, Lena Olin, Stellan Skarsgård
Bestillingsnummer 1000075697 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende