Tina Og Bettina - The Movie (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er filmen om tenåringsjentene Tina og Bettina, kjent fra humorserien Torsdag Kveld Fra Nydalen på TV2. Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen har denne gang fått med seg blant andre Triana Iglesias, Else Kåss Furuseth, Ingar Helge Gimle, Nils Jørgen Kaalstad og Mari Maurstad.

I Vest-Europa, på Skandinavias vestkant, i Oslos vestlige strøk, ligger det beste sted på jorden - Smestad. Her bor Tina og Bettina, de mest populære jentene på hele ungdomsskolen. Med et liv bestående av blogging, gutter og fester går alt på skinner for de to jentene, helt til de står overfor et voldsomt problem. Innvandring.

En ny elev vandrer nemlig inn på Smestad ungdomsskole og tar seg til rette - og det uten å be om lov av Tina og Bettina. Hennes navn er Synnøve Risnes, og hun blir raskt den mest populære jenta på hele skolen. Når så den nye jenta planlegger fest samme dag som Tina og Bettina har sitt årlige Halloween-party, kastes alle regler til side og vennskapet settes på prøve. Som leder av elevrådet, festkomiteen, tillitsmannsordningen og moteutvalget tar Tina alle midler i bruk for å stoppe den nye jenta. Smestadveien blir delt i to av en hvitmalt grense. På den ene siden - på Smestad Øst - holder Synnøve sin fest, mens Tina og Bettina har sin på den riktige siden. På Smestad Vest. Livet i klasse 10B på Smestad Ungdomsskole eskalerer raskt til blodig alvor der sosial status, identitet og livslange vennskap står på spill.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Behind The Scenes
  • Madcon Musikkvideo
  • Karaokeparty

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 21 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Simen Alsvik Skuespillere Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen, Ingar Helge Gimle, Odd-Magnus Williamson, Triana Iglesias, Trine Wiggen
Bestillingsnummer 2100931

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i