Tintin - The Complete Collection (DK-import) (DVD)

169,00 16900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Denne boksen inneholder alle de 21 episodene i tegnefilmserien om Tintins eventyr. 

Tintin i Amerika:
Tintin er i gangsterbyen Chigaco under forbudstiden, og et spennende eventyr utfolder seg. Han blir ikke akkurat ønsket velkommen av de lokale kriminelle, og må bruke alle sine talenter og alt sitt mot for å utkonkurrere fiendene sine. 

Faraos sigarer: 
Tintin møter de samme forbryterne igjen og igjen, mens han bekjemper smuglere fra Egypt til India – blant andre den onde sjømannen Allan og den mystiske svindleren Rastapopoulos. Men Tintin får også gode og lojale venner i Oliveira de Figueiras og Dupont & Dupond. 

Den Blå Lotus: 
Tintin bekjemper stadig narkohandlere da han reiser til Kina og kjemper en ujevn kamp mot gangstere, kinesiske myndigheter og ondsinnede japanere. Det lykkes dog til sist, med hjelp fra blant andre Tintins nye venn Tchang, å fange sjefen for smuglerbanden, Rastapopoulos. 

Den ødelagte statuetten: 
En Arumbaysk figur blir stjålet fra et museum, og like raskt blir den levert tilbake igjen. Tintins skarpe observasjonsevne oppfatter en detalj og han ser at originalen er blitt byttet ut med en forfalskning. Han reiser til den uhyggelige jungelen og elvene i Sør-Amerika for å oppklare mysteriet. 

Den Sorte Øya: 
Tintin unngår med nød og neppe å bli slått ihjel av falskneren Dr. Müller. Den fryktløse Tintin sporer Müller til hovedkvarteret hans på en øy utenfor Skottlands kyst. På slottet venter et kjempestort og ondskapsfullt uhyre på den dristige og kiltkledte Tintin. 

Kong Ottokars septer:
Tintin og Terry drar til Syldavia med professor Alembick, og plutselig er de rotet inn i en sammensvergelse som vil avsette Kong Muscar den 12. Han vil bli styrtet hvis han ikke har Kong Ottokars septer før den kongelige prosesjonen. Da opprørere stjeler septeret, følger Tintin og Terry med Dupont & Dupond for å fremskaffe septeret, før det er for sent. 

Krabben med de gyldne klør: 
En masse spor som starter med en tom eske krabbekjøtt, leder Tintin til sitt første eventyr sammen med Kaptein Haddock - en whiskydrikkende fange på sitt eget skip. Tintin kommer aldri til å møte en mer lojal venn. Ved avslutningen på sin reise har Kaptein Haddock gitt en smaksprøve på noen av sine usedvanlige utbrudd: "Splitte mine Bramseil!", "Landkrabber!", osv. 

Den mystiske stjerne: 
Verdens undergang er nær når en kjempestjerne har kurs mot jorden. Stjernen treffer ikke jorden, men etterlater en meteoritt som styrter ned i det arktiske hav og danner et nytt og verdifullt metall. I en opprivende jakt for å hindre at metallet faller i hendene på den onde Bohlwinkle, møter Tintin, Terry og Kaptein Haddock gigantiske edderkopper og eksploderende svamper. 

Enhjørningens hemmelighet: 
De tre modellene av skipet Enhjørningen gjør at Tintin oppdager eksistensen av Rackham den Rødes skatt, som en gang tilhørte en pirat som kjempet mot Kaptein Haddocks forfedre. Lommetyver og gangstere fører sporet til Møllenborg, hvor butleren Nestor gjør en mistenkelig og dramatisk entré. 

Rackham den Rødes skatt:
Ved å sette sammen kartet som Sir Francis Haddock etterlot seg, seiler Tintin avsted på Sirius med Kaptein Haddock ved roret. Sjøeventyret ser ut til å bli veldig spennende, spesielt da en blindpassasjer viser seg å være professor Tournesol, som har tatt med seg en ubåt til dyphavsundersøkelser! 

De syv krystallkulene:
Medlemmene av en vitenskapelig ekspedisjon, nylig hjemvendt fra Sør-Amerika, rammes en etter en av en merkelig sykdom. Har de blitt ofre for inkaenes forbannelse? Tintin og Kaptein Haddock prøver å komme mysteriet til livs. 

Soltempelet:
Jakten på professor Tournesols kidnappere fører Tintin og Kaptein Haddock til Peru. Landet er fylt med overraskelser, og kidnapperne er hele tiden ett skritt foran våre helter. Til slutt, med hjelp fra den unge indianeren Zorrino, når Tintin og Kaptein Haddock fram til Soltempelet. 

Det sorte Gull: 
Noen har sabotert bensinforsyningene og biler eksploderer over alt. En krig truer med å bryte ut hvis ikke situasjonen løses, og Tintin blir sendt til Arabia for å undersøke saken. Han oppdager en sammensvergelse mellom Skoll Petroleum og Bab El Ehr, som vil avsette Emir Ben Kalish Ezab. Hvis det lykkes, vil de få kontroll over hele verden med sin Formula 14. Rekker Tintin å redde emiren? 

Månen tur-retur, 1. del: 
Professor Tournesol inviterer Tintin og Kaptein Haddock på det 20. århundrets mest spennende prosjekt: En rakettoppskytning til månen! 

Månen tur-retur, 2. del: 
Take off! Raketten er på vei til månen! Ombord er Tintin, Kaptein Haddock, professor Tournesol og hans assistent. Deres lange reise er planlagt i minste detalj, men den første overraskelsen møter dem allerede rett etter oppskytningen. 

Det hemmelige våpen:
Det skjer mystiske ting på Møllenborg når professor Tournesol drar til Genève og deretter forsvinner. Tintin og Kaptein Haddock frykter at professoren er i fare og følger sporet hans, men så blir plottet mer innviklet... Spioner og hemmelige agenter forsøker å hindre Tintin i å redde sin venn. Men kanskje lykkes det hvis han får hjelp av Bianca Castafiore og noen utspekulerte forkledninger... 

Koks i Lasten: 
Etter et tilfeldig møte setter General Alcazar, uten å vite det, Tintin og Kaptein Haddock på sporet av noen våpenhandlere. I Khemed oppdager de en enda mer usedvanlig last, som blir smuglet under kodenavnet "Coke". Dr. Müller, Allan og selv Rastapoupolos er involvert! 

Tintin i Tibet: 
Overskriften "Flystyrt i Nepal" gjør Tintins reise til et usedvanlig eventyr. Han hører at hans venn Tchang var ombord på flyet, og at det var ingen overlevende. Men fordi Tchang var slik en god venn, beslutter Tintin og Kaptein Haddock seg allikevel for å dra avsted for å lete etter ham. 

Castafiores juveler:
Til Kaptein Haddocks store forskrekkelse dukker "Milanos nattergal", Bianca Castafiore opp på Møllenborg uten å være invitert. Med seg har hun ikke bare sin påklederske Irma og sin pianist Igor Wagner, men også pressen, TV og noen underlige lyssky personer, som virker mer interessert i smykkene hennes enn i sangen... 

Flight 714 til Sydney: 
På vei til den internasjonale astronautkongressen i Sydney møter Tintin, Kaptein Haddock og professor Tournesol millionæren Laszlo Carreidas. Hr. Carreidas foreslår at de fortsetter reisen sin i hans privatfly. Men våre venner er ikke klar over at reiseplanen er blitt endret... 

Tintin og Picaroene:
Bianca Castafiore fengsles i San Theodores under påskudd av at "Nattergalen" er med i en sammensvergelse mot landets diktator, general Tapioca. Sammensvergelsen sies å være styrt fra Møllenborg, hvorved Haddock, Tournesol og Tintin rotes inn i historien. Under det årlige karnevalet styrter de Tapioca og redder sine venner takket være Tournesols nyeste påfunn: antabuspillen.

Produktfakta
Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 7 Spilletid 14 timer 57 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Mono 1.0 (Dansk), Mono 1.0 (Finsk), Mono 1.0 (Norsk), Mono 1.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Stephane Bernasconi Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 1003203

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i