To Trøtte Typer + Jimmy Spessial! (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
To Trøtte Typer - TV spessial
Snut, knark og vold er noe av innholdet i dagliglivet til de to blandingsmisbrukerne Geir og Odd. Utover dette så dumper slitsomme kompiser som Bønna og Kælle innom iblant. Disse to er derimot ikke noe i forhold til det nye paret Skitzo og Audrey, som har flyttet inn i leiligheten over. TV-serien vant Gullruten for beste komedie i 2002, og har stemmene til bl.a. Anders T. Andersen og Egil Birkeland.

To Trøtte Typer - Julekalender
Det er snart jul og byen er tom for tjall. I ren desperasjon beslutter Odd å reise til Danmark for å smugle hjem julebønner innpakket i kondomer. Marerittet begynner når kondomene ikke kommer ut...

Narverfredag
Det er fredag og Narvene er sugne på party. Hjemme-alenefesten har alle de klassiske ingrediensene; Rock 'N Roll, sex på soverommet, klassiske spyscener og en knust leilighet. Filmen ble laget i 1996 og har stemmene til bl.a. Aksel Hennie og Nicolai Cleve Broch.

Bonusmateriale

  • Jimmy Spessial - Christopher Nielsen forteller om sitt liv og virke
  • Animatics

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Animasjon
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Christopher Nielsen Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer N7300001 Leverandør CCV - ORO Film

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende