Today We Kill, Tomorrow We Die (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Før Dario Argento ble kjent som ”The Master of Horror” med filmer som Suspira og Deep Red, leverte han manuskriptet til bl.a. Once Upon a Time in the West (skrevet sammen med Sergio Leone og Bernardo Bertolucci) og Today We Kill, Tomorrow We Die – en film som, i motsetning til hva man kan forvente seg av en film med Bud Spencer på rollelisten, ble hardt mottatt av sensuren i mange land. I Sverige måtte filmen klippes hele ni steder. Her presenteres filmen naturligvis uklippet med den Golden Globe-belønnede Brett Halsey i hovedrollen som mannen som uskyldig har sittet i fengsel i fem år for voldtekt og mord på sin kone. Nå er han endelig på frifot, og samler sammen revolvermenn for å ta en blodig hevn på den virkelige morderen – en sadistisk og blodtørstig skurk.

I rollen som skurken ser vi ingen ringere enn Tatsuya Nakadai, en av Akira Kurosawas favorittskuespillere og hovedrolleinnehaver i både Kagemusha og Ran. Bud Spencer spiller en av revolvermennene, og inntar for første gang den rollen som gjorde ham verdensberømt i Trinityfilmene.

Produktfakta

Produksjonsår 1969 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Tonino Cervi Skuespillere Brett Nalsey, Bud Spencer, Tatsuya Nakadai, William Berger
Bestillingsnummer AWE0057NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser