Tokyo-Ga (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Wim Wenders sier, "... hvis det fantes noe sånt som filmens hellige skatter, ville det for meg måtte være den japanske regissøren Yasujiro Ozus arbeider. Han lagde femtifire filmer. Tvers igjennom japanske som de er, er disse filmene samtidig universelle. I dem, har jeg kunnet kjenne igjen alle familier, i alle verdens land, så vel som mine foreldre, min bror og meg selv. For meg har filmkunsten verken før eller senere vært så nær sitt innerste vesen og sin hensikt: å presentere et bilde av mennesket i vårt århundre, et brukbart, sant og gyldig bilde, et bilde man ikke bare kjenner seg igjen i, men som man først og fremst kan lære noe om seg selv av."

Wim Wenders reiser til Tokyo for å forsøke å forstå den verden og de universelle sannheter om familier og mellommenneskelige forhold som Ozu så skarpt og besatt gjentok i sine filmer. Hvis disse sannhetene faktisk er universelle, betyr det at den verden som så levende fremstilles i Ozus filmer fremdeles eksisterer i det moderne Tokyo?

Produktfakta

Produksjonsår 1985 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Wim Wenders Skuespillere Yasujiro Ozu
Bestillingsnummer NDVDSF4629 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende