Tom Cruise Blu-ray Collection (DVD)

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Top Gun - (1986)
Top Gun tar for seg faren og spenningen som venter alle piloter ved den amerikanske marinens prestisjetunge jagerflyskole. Tom Cruise er utmerket i rollen som Maverick Mitchell, en vågal ung flyver som vil bli den beste. Kelly McGillis stråler i rollen som sivilinstruktøren som lærer Maverick et par ting du ikke kan lære i et klasserom.

The Firm - (1993)
Mitch McDeere er en dyktig og ambisiøs nyutdannet jurist fra Harvard University. Drevet av et ønske om å begrave arbeiderklassebakgrunnen sin blir Mitch ansatt i et fremgangsrikt, lite advokatfirma i Memphis. Jobben gir Mitch og hans kone en levestandard de aldri hadde kunnet drømme om. Men når FBI-agenter konfronterer ham med bevis på korrupsjon og mord i firmaet, bestemmer han seg for å finne sannheten og havner i en dødelig kryssild mellom FBI, mafiaen og krefter som ikke viker for noe for å beskytte sine interesser – Firmaet!

Collateral - (2004)
Vince er en iskald, beregnende leiemorder i eliteklassen. Max er en drosjesjåfør som til tross for sine store drømmer ikke har kommet noe sted. Denne skjebnesvangre natten må Max kjøre Vince på hans neste oppdrag - en natt, fem stoppesteder, fem ofre og en flukt. To menns skjebner føres sammen, kolliderer - og forandres for alltid. Etter denne natten blir ingenting det samme...

War Of The Worlds - (2005)
Historien lar oss oppleve den ekstraordinære kampen for menneskets fremtid sett gjennom øynene til en amerikansk familie. Ray Ferrier kjemper en desperat kamp for å få familien sin i sikkerhet på flukt fra en utenomjordisk hær av trebeinte mordermaskiner som ødelegger alt de kommer over. Klodenes kamp er et actionfylt eventyr som eksploderer i spektakulære spesialeffekter!

Days Of Thunder - (1990)
Handlingen finner sted midt i motorbrølene og tribunefeberen i USAs bilsport, og formelig eksploderer med den mest spektakulære racerbilkjøringen som noen gang er blitt vist på filmlerretet. Cole Trickle er et talent og har ambisjoner som kun overgås av hans brennende behov for å vinne. Cole oppdages av forretningsmannen Tim Daland, og får en plass på laget til den legendariske teamlederen og bilbyggeren Harry Hogge for å kjøre i Winston Cup på Daytona 500. Et voldsomt kræsj ødelegger nesten Coles karriere og han må vende seg til en vakker lege for å få tilbake styrken og det ekte motet som kreves for å konkurrere, vinne og leve.

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 7 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk), True HD 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Tom Cruise
Bestillingsnummer NO4004128 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende