Tom Petty And The Heartbreakers - Playback (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Here are the best videos of Tom petty and the Heartbreakers, a powerful document of the early evolution of a new kind of art-and some rockin' tunes by a great band.


  1. Here Comes My Girl
  2. Refugee
  3. The Waiting
  4. A Woman in Love (It's Not Me)
  5. Insider
  6. You Got Lucky
  7. Change of Heart
  8. Don't Come Around Here No More
  9. Jammin' Me
  10. I Won't Back Down
  11. Runnin' Down a Dream
  12. Free Fallin'
  13. A Face in the Crowd
  14. Yer So Bad
  15. Learning to Fly
  16. Into the Great Wide Open
  17. Mary Jane's Last Dance


Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 0 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 14 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Skuespillere Tom Petty, Tom Petty And The Heartbreakers Artist Tom Petty
Bestillingsnummer 1113679 Leverandør Universal Music