Tomie Collection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
De fire filmene om Tomi får blodet til å fryse - Jenta som nektet å dø og hennes voldsomme vendetta, bygger på en utrolig populær mangaserie. Sammen med The Ring startet disse filmene den japanske skrekkbølgen som spredde seg verden over. Tomie er en av de mest fremgangsrike asiatiske filmseriene noensinne.

Tomie
Ett brutalt mord vekker liv i en urgammel forbannelse. Gjennom en uskyldig kvinnes mareritt vender Tomie tilbake til de levendes verden og hennes hevn er grusom.

Replay/i>
Noe forferdelig skjuler seg i sykehusets mørke korridorer. En ondskapsfull kraft fra den andre siden tar sakte form - en kvinne like vakker som hun er livsfarlig.

Re-Birth/i>
Tomie vender tilbake for å ta hevn på de som hjalp hennes morder. Den mørkeste av Tomie-filmene ble produsert av regissøren av The Grudge.

The Final Chapter/i>
En dag får den blyge og mobbet Tomie en ny venn - en mystisk jente med samme navn, men med onde hensikter. For alle som krysser hennes vei blir livet et mareritt i våken tilstand.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 4 Spilletid 6 timer 15 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Japansk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Ataru Oikawa Skuespillere Miho Kanno
Bestillingsnummer N7745 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i