Top Gear - Sesong 17 (UK-import) (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Jeremy arrangerer en behersket fest, komplettert med live musikk, klassiske jagerfly og en gruppe Royal Marines, for å feire 50-årsjubileet til den legendariske Jaguar E-type. Richard Hammond befinner seg i Sør-Afrika for å teste en større og enda mer robust alternativ til den kjente Hummer, mens James May møter opp med den britiske gullmedaljevinneren Amy Williams for en vinterlig test av den nyeste Mini rallybilen.

Guttene tar så turen til Italia for å ta del i en serie vanskelige utfordringer da de forsøker å finne verdens beste hatchback. Med Clarkson i en Citroen DS3 Racing, Hammond i en Fiat 500C Abarth og May som kjemper for seier i Renaulsport Clio Cup, forsøker trio en å navigere seg rundt i forvirrende italienske byer og tar del i den gatefeiende jakten, før turen går videre til Monte Carlo hvor de blir møtt med en overraskende test av sine bilers prestasjoner. Og som ikke det var nok får også den fantastiske McLaren MP4-12C kjørt seg når den møter sin største rival, Ferrari 458 i en ”full track” test.

Blant stjernene som deltar i ”Star in Reasonably Priced Car” finner vi r ockelegenden Alice Cooper, komikeren Ross Noble og Formula 1-mesteren Sebastian Vettle.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 13 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere James May, Jeremy Clarkson, Richard Hammond
Bestillingsnummer BBCDVD3734 Serie Top Gear
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende