Tre Brødre Som Ikke Er Brødre (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Glemt var Team Antonsen. Glemt var festen, folket, seertallene og Oslo Spektrum. Men opp fra serpentinerklasene reiste de seg - Bård, Harald og Atle - og børstet av seg konfettien.Klar for en ny start, et nytt konsept, et nytt program. De ble Tre brødre som ikke er brødre, og sammen lagde de et annerledes humorprogram. Et program som var litt rarere, litt smalere og litt mer eksperimentelt.

Tre Brødre Som Ikke Er Brødre er nå herlig nok ute på DVD. Denne inneholder Det Aller Beste fra programserien som ble vist på NRK1 høsten 2005. Med andre ord får dere et gjensyn med Lena, Bernander, Norge i dag-mannen, Ærlige klær, Sketsjemannen, Knut Arild Hareide og ekstremt mye annet av det beste fra brødrene. Av ekstramateriale kan nevnes flere morsomme sketsjer de aldri rakk å vise på tv, kommentatorspor og ikke minst en fyldig og avslørende bakomfilm som følger brødrene gjennom prosessen med en mengde av innslagene. Kos dere noe så vederstyggelig!

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Ole Endresen / Line Norling
Skuespillere Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen, Harald Eia Bestillingsnummer BNA3012556
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende